Over 4A-CONTROL

4A-Control is jong en dynamisch bedrijf die zicht gespecialiseerd heeft in het slim maken van huizen en commerciële gebouwen.

Tijdens de verbouwing van mijn eigen huis liep ik al snel tegen een aantal zaken aan. Ik heb mijn volledig huis zelf gebouwd van de fundering tot het dak. Als kers op de taart wou ik een slim huis, een huis waarin alles automatisch ging.

De verlichting moest automatisch aan gaan als ik een ruimte binnen kwam en sterker gaan branden als het donkerder was.Ik wilde in iedere ruimte de verwarming kunnen regelen. Elk stopcontact wou ik kunnen schakelen om de aangesloten toestellen te kunnen bedienen.

Als ik van huis weg ging en er was verder niemand meer aanwezig dan moest de verwarming lager gezet worden, de verlichting ging uit, de alarminstallatie aan en het huis op stand-by.

Wanneer ik in het donder de straat in reed dan moest de buitenverlichting aan gaan op weg naar de voordeur.

Tijden het maken en programmeren van deze installatie besefte ik dat er waarschijnlijk wel meer mensen zijn die dit zouden willen. Het is toen dat ik besloten heb om mijn eigen bedrijf op te richten en mij te specialiseren in slimme huizen.

Een smart home is voor mij meer dan met mijn telefoon de lichten aandoen of de thermostaat van op afstand bedienen: in een smart home gaan deze handelingen immers automatisch.

Een smart home wordt een thuis waar je volop kan genieten, samen met je familie en vrienden, terwijl je huis zelf nadenkt over wat er precies moet gebeuren en dit voor jou regelt. Mocht er plots toch iets voorvallen, dan word je op tijd verwittigd van wat er gaande is.

Ontdek hoe intelligente technologie uw woning, gebouw of machine kan verbeteren

Vul het onderstaande formulier in en iemand van ons team neemt contact met u op om uw project verder te bespreken.

hCaptcha