Wat zijn de fasen van een smart home-project?

Elk smart home-project moet ergens beginnen. Begin de uwe goed door met een installateur te praten over hoe u het meeste uit uw huis kunt halen.

Als het gaat om het plannen van uw droomhuis, kan het gemakkelijk zijn om de technologie die u in het pand wilt gebruiken over het hoofd te zien totdat al het andere op zijn plaats is. Maar vooruit plannen kan voordelen opleveren, niet in de laatste plaats omdat als u dit van tevoren organiseert, uw technologie beter in de structuur van uw huis kan worden geïntegreerd.

Door een smart home integrator bij elke stap te betrekken, kan het proces ook een stuk eenvoudiger worden. Naast het installeren van uw thuistechnologiesystemen en ervoor te zorgen dat ze perfect werken, zal een smart home-specialist u adviseren over het beste platform voor uw woning, u helpen bij het ontwerpen van uw smart home en bij de hand zijn als alles klaar is voor het geval er iets misgaat.

 

1- gratis consult

Een smart home-expert bezoekt uw huis om uw behoeften te bespreken en geeft advies over de beschikbare opties, samen met een virtual reality-tour door een Andrew Lucas-showhuis.

     2 - schatting

Vanaf deze eerste bespreking wordt het hele project in rekening gebracht en wordt een uitgebreide uitsplitsing van de kosten - inclusief ontwerp, uitrusting en installatie - ter overweging gepresenteerd.

3 - ontwerp

Zodra het basiskader voor het slimme huis is vastgesteld, vult het ontwerpteam de lege plekken in en maakt het idee werkelijkheid, zodat de verschillende systemen feilloos samenwerken.

4 - visualisatie

Voor meer complexe of ambitieuze projecten wordt een virtual reality-ervaring gecreëerd, zodat u precies kunt zien hoe uw project er na voltooiing uitziet.

5 - voorbereiding

Als het pand bedraad moet worden, wordt alle bekabeling voorbereid, in stekkers en stopcontacten gestoken en getest. Off-site wordt alle apparatuur voorbereid voor installatie.

6 - installatie

Zodra het pand is gepleisterd en het terrein stofvrij is, worden alle apparatuur, bedieningssystemen, tv's en keypads geïnstalleerd.

 7 - Afmelden

Alle systemen worden geprogrammeerd en grondig getest om er zeker van te zijn dat ze perfect werken, voordat het project wordt afgetekend en een technicus u uitlegt hoe het systeem werkt.

8 - Nazorg

Een competente smarthome-specialist biedt ondersteunings- en onderhoudscontracten aan voor kritieke problemen, fixes of updates die in de toekomst nodig kunnen zijn.

 
Wanneer moet ik een smarthome-specialist bij mijn project betrekken?
Hoe eerder u een specialist in huistechnologie bij het ontwerpproces kunt betrekken, hoe gemakkelijker het zal zijn om slimme technologie in uw huis op te nemen. Een ervaren smart home-bedrijf doet meer dan alleen uw smart home-technologie specificeren en installeren. Zij spelen een actieve rol in het project en werken samen met architecten, interieurontwerpers en andere partijen om ervoor te zorgen dat alle systemen netjes aansluiten bij het ontwerp van het pand.
 
 

Smart home

Algemene voorwaarden