Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Inzichten


Slim huisadvies voor ontwerp- en bouwprofessionals en huiseigenaren.

Wat zijn de fasen van een smart home-project?

1 jaar geleden

Elk smart home-project moet ergens beginnen. Begin de uwe goed door met een installateur te praten over hoe u het meeste uit uw huis kunt halen.

Lees verder

Wat is een smart home integrator - en wat doen ze precies?

1 jaar geleden

Is het in dit tijdperk van plug-and-play-technologie echt nodig om een ​​slimme thuisintegrator in te huren? We onderzoeken welke voordelen een connected home-specialist kan bieden aan een bouwproject en waarom u zou moeten overwegen om samen met een specialist aan uw nieuwe woning te werken.

Lees verder

Biodynamische verlichting: meer natuurlijke verlichting

1 jaar geleden

Biodynamische verlichting is misschien een nieuw concept, maar het probeert een probleem op te lossen dat zo oud is als de tijd, namelijk de manier waarop lichaamsklokken op licht zijn gericht.

Lees verder

Zou mijn slimme huis me kunnen bespioneren

1 jaar geleden

Terwijl de bedwelmende dagen van het wilde westen van de early adopters nu achter het IoT liggen, worstelen bedrijven nog steeds met het waarborgen van de privacy van gebruikers.

Lees verder

Is draadloos of bedraad het beste voor uw slimme huis?

1 jaar geleden

Eerlijk gezegd krijgt draadloos een slechte reputatie. Ondanks wat de nee-zeggers zeggen, is er zeker een plaats voor in het slimme huis.

Lees verder

De essentie van Smart Home beveiliging

1 jaar geleden

Verschillende bedrijven bieden apparaten voor smart home living aan die beweren volledige gemoedsrust te bieden, maar deze kunnen ondermaats zijn.

Lees verder

De basis van bedrading

1 jaar geleden

Bij het samenstellen van een verbonden huis loont het om uw bedrading goed te krijgen. Lees onze gids met tips om dit te bereiken.

Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief  en blijf op de hoogte.

maximum 1 per maand